Valuta:
Netherlands
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

Methode & Delivery

Wij gebruiken voornamelijk de EMS (Global Express Mail Service) voor het verzenden van uw producten; Soms accepteren wij ook andere Express service, zoals UPS en DHL. Wij verzenden naar alle uithoeken van de wereld, kan het 3-9 dagen duren. Hier, we beloven om verzenden van uw post in 12-24 uur.

Verzenden vertraging

De volgende feiten kan de levering vertraging:

1.Your bestelling groot in hoeveelheid, dus we zullen meer tijd om uw products.If de voorbereiding van de bestelling is te groot om te leveren in één tijd in beslag nemen, moeten we alleen maar om ze te verdelen en stuur ze in meerdere malen.
2.Special dagen: Bestellingen kunnen worden uitgesteld verscheept als een aantal speciale dagen, zoals weekends, feestdagen en andere speciale dagen. Zoals zo veel orders moeten verwerken, moeten we extra dagen om de bestelling te verwerken.
3.Climate of om andere redenen: gewoonlijk de totale levering 3-9 dagen, terwijl het klimaat of andere redenen, kan de levering meer dagen.

TERUGSTUURBELEID

Als u wilt uw product (en) terug te keren, neem dan contact op met onze klantenservice binnen drie dagen wanneer u het pakket ontvangen. Geef uw naam, e-mail order en ordernummer wanneer u contact opneemt met onze klantenservice service.And u moet betalen verzendkosten in rekening gebracht en administratiekosten voor terugkeer.

1. Item (s) moeten worden teruggestuurd in originele staat en ze de meeste niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
2. merchandise verkoop moet binnen 30 dagen na datum van levering worden geretourneerd.
3. De reden voor de terugkeer veroorzaakt door zelf (bijvoorbeeld, grootte, kleur die je kiest), kan niet worden aanvaard
4. Verzendkosten voor de terugkeer wordt betaald door de klant.
5. De restitutie kan tot 7-30 werkdagen na de ontvangst van de goederen, Het is afhankelijk van de bank.

LET OP: Sommige stijlen zijn customerized door facotry en als gevolg van verschil partijen kan er weinig verschillen van de getoonde foto's op onze site zijn.

Exchange beleid

Neem contact met ons met uw naam en e-mail order en ordernummer als u andere maat of kleur te wisselen binnen drie dagen. Wilt u andere stijlen uit te wisselen, moet u prijsverschil te betalen. Ook moet u contact opnemen met onze cusomer service, zullen ze helpen you.All uitwisseling producten, moeten hun originele staat te houden, en worden niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Je moet verzendkosten en administratiekosten te betalen ook.

Als u nog extra verzendkosten vragen, aarzel dan niet om contact met u op us.Thank!
Uw ipadres is: 54.225.26.44     Abercrombie Nederland , Abercrombie Shirt , Hardloopschoenen , Nike Air Max Dames , Reebok Sneaker
top